Zayıflama Kampları

Pazartesi

ÜSTÜN PERFORMANS VE BİREYSEL DANIŞMANLIK HİZMETİ

           Teknolojik gelişmeleri kendi alanında uygulayarak zayıflama konusunda başarılı bir tablo çizen ekibimiz, sizi üstün performans sorunlarınızda da kesin çözüme ulaştırıyor.
Kendi alanında yetkinliklerini ciddi projelerle kanıtlamış uzmanlarımız, Ortho Moleküler Tıbbi içerik, mikro ve bitki özlü beslenme uygulamalarının yanı sıra psikolojik destek de vererek, sağlık konusunda sınırsız bir dünyanın kapısını aralıyor.
          Sağlığınızın ötesinde; yaşam kaliteniz ve kişisel hedefleriniz doğrultusunda, performansınızı artırma isteğiniz varsa, uzman kadromuzun bu alanda yaptığı çalışmalardan faydalanabilirsiniz. Ulusal ve uluslararası birçok projede, üst düzey spor camiasında ve gerek yurtiçi gerekse yurtdışında birçok başarıya imza atmış sporcularla birebir çalışmalar yaparak en verimli sonuçları alan HK Performans & Psikolog Semir Berber ve ekibi, sizi de istediğiniz performansa kavuşturacaktır.
          Sağlık sorununuz ne kadar karmaşık ve içinden çıkılmaz gibi görünse de, farklı alanlarda uzmanlaşarak başarısını kanıtlamış bir ekip, sağlığınıza kavuşmanızda önemli adımlar atmanızı sağlayacaktır. Tamamen doğal içeriklerle yapılan destek uygulamaları seçen uzmanlarımız, hiçbir yan etkisi olmadığı garanti edilen ayrıcalıklı değerdeki ürünleri kullanmaktadır.
 
Çalışıyorsanız ;

İş verimliliğinizin yükselmesi  
Algılamalarınızın güçlenmesi
Fiziksel performansınızın artması
Kendinizi daha dinç ve iyi hissetmek için

Sporcu iseniz;

En iyi sonuçlar ve en üstün performans
Dayanaklılığınızın artması
Kondisyonunuzun  yükselmesi
Her branşda rakipsiz olmak için
            Özel Ders Alabileceğiniz Danışmanlarınız
Halil KARGULU : Üstün performans Danışmanı ve Dünyanın en hızlı ve farklı sürelerde en çok zayıflayan İnsanı; "Vücudun Şifresi" Kitap yazarı...
Semir BERBER : Üstün performans ve Mikro Beslenme  Danışmanı O.D.T.Ü. Psikoloji mezunu, Almanya / GİESSEN-DA Akademi Tıbbi Antrenman ve Performans Uzmanlığı ve 1986 Yılından bu yana 23 yaş altı  42.195 metre  Olimpik Maraton Branşında Türkiye Rekortmeni 23 yıldır hala rekoru kırılamamıştır..

Serkan YILMAZ   ( Samuray Serkan )  8 kez üst üste Türkiye şampiyonu A1 ve K1 ve Taekwon do-Kickbox Avrupa ve Dünya şampiyonu  ve Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve yüksek okulu öğrencisi

En iyi olmak için, en iyilerle çalışmalısınız...

HK Performans farkı ile ‘Üstün Performans Çalışmaları’na katılın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder